Prins Willy 1e
Wielly van Kerkhof
2000

Vieer Prins Willy d’r 1e

•29e prins van de Klotsköp va ut Kesjtieel
• Regent over all Klotsköp en Köppinnekes

Proklameer de nu volgende elf regels:

 

ten 11e als prins van de Klotsköp van het Kasteel zal ik extra mijn best doen om er een zeer geslaagd feest van te maken.
ten 10e dat we allemaal in dit unieke Millenium jaar een geweldige en mooie carnaval mogen hebben.
ten 9e dat niet alleen de Raad van Elf mij moet optimaal moet steunen, maar dat ik dat ook zeker verwacht van alle carnavalisten hier in Hoensbroek-West.
ten 8e dat ik als werknemer bij was- en schoonmaakmiddelen fabrikant Dicom op de Koumen, iedereen die niet met de carnaval met zijn zondags gezicht opzet, eens goed zal oppoetsen en in de was zetten.
ten 7e dat ik misschien weer de prins wordt van de Klotsköp, die weer met een fijne optochtwagen in de Breuker optocht meetrekken.
ten 6e dat ik als Dart liefhebber veel pijlen op mijn boog heb, misschien zal ik nog een Amor pijltje uitgooien.
ten 5e dat ik vroeger ook nog gevoetbald heb bij VCT, en nu de VKC fans alleen maar kan toeroepen “Ik ben geen familie van de PSV-ers Willy en Rene v.d.KerkhofF.
ten 4e dat ik voor mijn aftreden volgend jaar zeker het voorbeeld zal geven om alle Hollands sprekende carnavalisten toch eindelijk eens Limburgs plat te gaan leren.
ten 3e dat de politie deze dagen maar eens binnen moet blijven pitten, dan blijven de kasteleins niet met volle vaten zitten.
ten 2e Wat is het mooi, het is niet waar, Carnavals te mogen vieren elk jaar, Wij maken sjpass , vier dolle daag, ook al krijgen wij een flink stuk in de kraag
Wij zullen de hele carnaval dan ook weer zingen, wie dat moe is moet dan verplicht gaan springen
Als dat alles dan nu zo gaat, Carnavals vieren dat kunnen de Klotsköp ALAAF.
ten 1e Ik wil mijn familie, vrienden en bekenden bedanken voor de steun, dat ik prins van de Klotsköp heb kunnen worden.

GEGEVE IN GEBROOK,
20 November 1999
Prins Willy d’r 1e
bijgestaan door de Wijze Raad