Prins Rob 1e
Rob van Megen
1987

Ich Prins ROB d’r 1e

• Zestiende Prins van de Klotsköp van het Kastieel
• Regent over alle Klotsköp en köppinnekes
• Heerser over het Vasteloavesrijk Mariagewanden en Hoensbroek-West.
• Graaf van het kasteel Gebrook

maakt samen met zijn Wijze Raad bekend :

 

ten 11e dat ik samen met alle Klotsköp, vrienden en bekenden gezamelijk en met volle inzet zal werken aan een goede carnavals sfeeer, waarbij “Sjpass an der Freud” hoogtij viert.
ten 10e dat ik het jammer vindt dat afgelopen jaar enkele oud leden zich bedankt hebben. De nieuwe leden wens ik veel kracht en steun toe die ze zeker bij de oude kern zullen vinden.
ten 9e dat ik in militaire dienst wel geleerd heb hoe je met zo’n groep (Raad van Elf) moet omgaan. Wij samen zullen het dit jaar zeer goed kunnen vinden.
ten 8e dat wij ook dit carnavalsjaar weer net zo’n gezellige carnavalsbals als in het verleden zullen organiseren, met veel pret en gezelligheid. Voor onze kleine carnavalisten zullen wij ook dit jaar iets heel aparts organiseren.
ten 7e dat hier morgen een wielerspektakel tussen Kaspora en Mariarade plaatsvindt dat zijn weerga niet kent. Iedere club alvast veel sterkte toegewenst.
ten 6e dat mijn voorganger Werner 1e het in zijn Oud Prinsen periode maar iets rustiger aan moet gaan doen. Te veel van het goede is nooit goed.
ten 5e dat ik als zoon van een echte Klotsköp familie hoop dat alle oud Klotsköp weer een goede band met onze vereniging zullen krijgen. Samenwerken geeft nieuwe kracht.
ten 4e dat dit jaar geen sportvereniging een duur kado voor de Receptie hoeft te kopen, nu kunnen deze ook eens, financieel gezien, op adem komen.
ten 3e dat ik samen met alle Klotsköp weer probeer te bewerkstelligen dat wij hier in onze buurt weer tentfeesten mogen houden. We zouden dan eindelijk weer eens de echte oude Klotsköp sfeer en gezelligheid terugkrijgen.
ten 2e dat ik samen met mijn meisje Linda iedereen veel sjpass en plezier toewens de komende carnavalstijd. Denk hierbij aan ons mooie Breuker lied; “Geneet van ut leave, zolang es te kins”
ten 1e dat ik mijn ouders dank dat ik de gelegenheid heb gekregen om Prins van de Klotsköp te mogen zijn.

GEGEVE IN GEBROOK,
29 November 1986
Prins ROB d’r 1e
biegestange doer President Ger en d’r Wieze Road